Udgivet i Fit Livsstil

Træning hjemme i stuen - 5 stykker træningsudstyr du kan bruge mens du ser fjernsyn

Af Stepbænk.dk

Det er et velkendt faktum, at træning er godt for dit fysiske og mentale helbred samt forbedre din sundhed og dit velvære. Det kan dog være svært for mange at bevæge sig ud i en hverdag med træning og fysisk aktivitet, hvor det især kan være svært at finde tid til at komme op i det lokale træningscenter, eller måske kan det virke for dyrt, i forhold til hvor meget man har mulighed for at udnytte det.

Det behøver dog hverken at være besværligt eller dyrt at få inkorporeret træning i sin hverdag, faktisk kan det gøres nemt med det rette træningsudstyr - hjemme fra stuen af.

Træn nemt og billigt hjemme i stuen - find træningsudstyr til skarpe priser

Det behøver ikke at koste alverdens penge at anskaffe sig det nødvendige udstyr for at sætte rammerne for en god og effektiv hjemmetræning, som med fordel kan udfolde sig i stuen, hvor du enten alene eller med venner og familien kan få det meste ud af træningen, imens at du ser fjernsyn, holder øje med børnene, eller venter på at manden er færdig - hvor du altså ikke skal bevæge dig for langt væk fra hjemmet. Der findes meget forskelligt træningsudstyr og mange forskellige priser, hvor man nemt kan finde udstyr i høj kvalitet til skarpe priser.

Måske har du allerede noget derhjemme, du kan bruge, eller måske mangler du inspiration og motivation til at komme i gang? På sportsbuddy.dk finder du blandt andet et solidt udvalg over diverse udstyr, der er med til at hjælpe dig i gang med en god træning, uden at det behøver at være dyrt. Herunder får du et samlet overblik over 5 stykker træningsudstyr, der nemt kan anvendes hjemme i stuen - vel og mærke mens at du ser fjernsyn:

Tag skridtet mod stærkere baller og lår med en stepbænk

Et sjov og oplagt træningsmulighed i stuen finder du i forbindelse med anskaffelsen af en stepbænk. En stepbænk giver anledning til, at du primært kan styrke dine lår og baller, men samtidigt er det også med til at styrke din balance og core. Med en stepbænk behøver træningen ikke at være det samme. Du får muligheden for at lave frie step-op øvelser, hvor du selv sætter dit eget tempo og højde, så du dermed også har mulighed for at præcisere dit eget fokus på de forskellige muskelgrupper.

Samtidigt kan du med fordel fyre et aerobicsprogram op på fjernsynet eller lave et selv, som lader dig have sjov med motionsgymnastik og godt tempo, så du nemt kan forbrænde kalorier derhjemme på en sjov og effektiv måde.

Styrk din træning hjemme med håndvægte

Håndvægte er en nem og simpel måde for at tilføje lidt ekstra til de forskellige øvelser derhjemme, der samtidigt gavner dig og dine muskler. Håndvægte kan anvendes over alt i huset, i mange forskellige sammenhæng, hvor du nemt kan sidde i sofaen, ligge på gulvet, eller stå oppe med dem i forbindelse med forskellige øvelser. Håndvægte er et af de mest fantastiske redskaber, der kan hjælpe dig med at ramme diverse muskelgrupper.

De er gode til at give dig ekstra vægt, for eksempel i forbindelse med at du laver squats eller lounges. Du kan samtidigt bruge dem i forbindelse med mavetræning eller helt simpelt til at styrke dine armmuskler. Du kan finde håndvægte i forskellige kilo, så du kan træne efter hvad der egner dig bedst til dig og din form.

Giv dig selv en smule modstand med træningselastikker

Med elastikker til din træning kan du give dig selv og dine muskler modstand, hvilket er vigtigt for at udfordre og træne dine muskler i et solidt samt effektivt omfang. De kan benyttes til forskellige øvelser og fås i forskellige hårdheder, så du selv bestemmer hvor meget modstand, du ønsker på dine forskellige øvelser, hvor elastikker samtidigt er et meget skånsomt træningsudstyr, der ikke belaster dine sener og led i så høj grad, som andet træningsudstyr kan gå hen og gøre.

Du kan bruge elastikkerne i forbindelse med styrketræning, squats og træning af dine ben hvor det samtidigt er super effektivt, hvis du døjer med gener eller skader, du effektivt vil have bugt med eller forebygge. Samtidigt er elastikkerne et simpelt træningsudstyr, du nemt kan have liggende derhjemme og let tage frem, når det skal bruges, hvor du dermed kan lave øvelserne de fleste steder, lige fra i træningscenteret til hjemme i stuen hvor du har mulighed for at se tv og blive underholdt, samtidigt med at du træner.

Skab sjov træning med et balancebræt

En både sjov og effektiv måde at få en hurtig hjemmetræning i hus på er ved hjælp af et balancebræt, der ikke kun som navnet angiver hjælper med din balance, men samtidigt er et udstyr, der hjælper dig med at styrke din koordinationsevne, så du er klædt bedre på og klar til yderligere træning, i og med at du hjælper dine muskler og led godt på vej, så de ikke lider overbelastning.

Balancebrættet har samtidigt et stærkt fokus på anklerne og knæene, generelt hele underbenet, hvor specielt ledbåndene styrkes. Ikke nok med at balancebrættet er sjovt at gøre brug af, opbygger det mere stabile led, hvor du kan udfordre dig selv ved at bøje i knæene eller stå på et ben og gøre træningen udfordrende og underholdende i hjemmet.

Træn maven med et mavehjul

Med et mavehjul er du sikret muligheden for at opbygge stærke mavemuskler derhjemme. Mavehjulet er et velkendt redskab i de fleste fitnesscentre, og har et fantastisk ry, når det kommer til at opbygge en stærk core og sigte efter det markerede vaskebræt. Et mavehjul fungerer således, at du griber fat om de to håndtag, der rammer hjulene ind, og med en ret og stiv overkrop kører mavehjulet frem og tilbage under dig, så du primært bruger mavemusklerne og armene til at styre øvelserne, og fokusere på din overkrop.

Det er samtidigt den perfekte løsning for dig, der måske sidder meget foranbøjet i løbet af dagen, og ønsker at forebygge ryg og nakkesmerter og samtidigt rette din positur og få en bedre kropsholdning, alt i mens du kan se tv og være tilpas i de vante omgivelser.

Find det du mangler på stepbænk.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 147 produkter fra mere end 51 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 288 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:04:32.

4
Produkttyper
147
Produkter
51
Forhandlere
288
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.