Du er landet på Stepbænk.dk, det helt rigtige sted at finde stepmaskine. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle stepmaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Star Trac Pro Stepper 5130 Stepmaskine Black

 • Dagens pris: 4995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 16125.00, nu kun 4995,-.
  Du sparer 11130 kr. / 69 %
 • Fundet hos Fitnessengros.dk

Vores første anbefaling er “Star Trac Pro Stepper 5130 Stepmaskine Black” som lige nu er på tilbud hos Fitnessengros.dk.

Her er prisen sat ned med 69 % og kan altså fås for kun 4995,- – en besparelse på 11130 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Star Trac Pro Stepper 5130 Stepmaskine i sort er en fabriksrenoveret stepmaskine, som er sat ned til en ultra skarp pris.Stepmaskinen kan have mindre ridser, men ellers ser det ud som nyt og fungerer som nyt,  så det er virkelig value fo…

Se hos Fitnessengros.dk ❯❯

2: Toorx Stepper Force Stepmaskine

 • Dagens pris: 1999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2299.00, nu kun 1999,-.
  Du sparer 300 kr. / 13 %
 • Fundet hos Fitnessshoppen.dk
 • Mærke: Toorx

Anden anbefaling har vi fundet hos Fitnessshoppen.dk, hvor du kan købe Toorx Stepper Force Stepmaskine til kun 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
TOORX Stepper Force er en klassisk stepmaskine, som virkelig træner baller og lår. Stepper Force er en smart lille sag, som let kan pakkes væk når den ikke bruges, som er udført i robuste materialer og pulsen måles gennem maskinens håndpulssensor.
Desude…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

3: Stairmaster 8 Series FreeClimber Stepmaskine

Næste anbefaling er “Stairmaster 8 Series FreeClimber Stepmaskine”.

Dagens bedste tilbud på “Stairmaster 8 Series FreeClimber Stepmaskine” har vi fundet hos Fitnessengros.dk hvor prisen lige nu er 91125,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
FreeClimber udviklet af StairMaster 8 series FreeClimber fra anerkendte StairMaster, der igennem de sidste 30 år har stået i spidsen for udviklingen af step- og trappemaskiner.
FreeClimberens bevægebane og trin er udformet til at yde komfort med indbygget…

Se hos Fitnessengros.dk ❯❯

4: Odin Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker)

 • Dagens pris: 588,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1200.00, nu kun 588,-.
  Du sparer 612 kr. / 51 %
 • Fundet hos Apuls.dk

Produkt nummer 4 på vores “stepmaskine-liste” er Odin Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker) som du lige nu kan købe for 588,- hos Apuls.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Odin Ministepper Stepmaskine, som giver dig alt hvad du skal bruge, for at få en effektiv træning i hjemmet.Elastikkerne der kan monteres giver dig endnu større muligheder for fedtforbrænding i hjemmet.
Imens du stepper, kan du træne armene, ved at benytt…

Se hos Apuls.dk ❯❯

5: Titan Ministepper Stepmaskine

 • Dagens pris: 698,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1200.00, nu kun 698,-.
  Du sparer 502 kr. / 41 %
 • Fundet hos Apuls.dk

Sidste produkt på vores liste er Titan Ministepper Stepmaskine som vi har fundet til 698,- hos Apuls.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Billig Titan ministepper stepmaskine til hjemmetræning.Stepmaskinen er udstyret med computer, så du har fuld kontrol over din træning.
Du kan bl.a.
få informationer om tid og hvor mange kalorier du har forbrændt.Med denne ministepper er det muligt også at…

Se hos Apuls.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste stepmaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse stepmaskine:

Dyreste Stepmaskine på listen er Stairmaster 8 Series FreeClimber Stepmaskine fra Fitnessengros.dk med en pris på 91125.00. Billigste udvalgte Stepmaskine er Odin Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker) som du kan købe for 588.00 hos Apuls.dk. Forskellen på de to priser er 90537 kr. – de 5 Stepmaskine vi har fundet koster i gennemsnit 19881 kr.
Ovenstående Stepmaskine data og priser er hentet fra 3 butikker (Fitnessengros.dk, Fitnessshoppen.dk, Apuls.dk). Alle Stepmaskine tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stepmaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Stepmaskine blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stepmaskine: