Du er landet på Stepbænk.dk, det helt rigtige sted at finde Toorx balancebræt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Toorx balancebræt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Toorx Balancebræt – Træ

Sidste produkt på vores liste er Toorx Balancebræt – Træ som vi har fundet til 299,- hos Badmintonshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et superlækkert balancebræt med skridsikker overflade.
Et balancebræt giver dine muskler styrke og balance og er specielt velegnet til genoptræning, da du langsomt kan styrke dine muskler.
Balancebrættet fra TOORX er udført i træ og har en diameter på 40…

Se hos Badmintonshoppen.dk ❯❯

Dyreste Toorx Balancebræt på listen er Toorx Balancebræt – Træ fra Badmintonshoppen.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Balancebræt er Toorx Balancebræt – Træ som du kan købe for 299.00 hos Badmintonshoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Toorx Balancebræt data og priser er hentet fra 1 butikker (Badmintonshoppen.dk). Alle Toorx Balancebræt tilbud er opdateret i dag 03-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Balancebræt guides:

Fandt du ikke det rigtige Balancebræt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Balancebræt: